Speciaal voor de 20ste verjaardag van 'Tom McRae', het debuutalbum van de singer-songwriter, bracht de Engelsman een nieuwe versie uit van het nummer Bloodless. Hij gaat daarvoor in duet met Wannes Cappelle van Het Zesde Metaal en die doet dat in Het West-Vlaams. Het resultaat is een fraaie song met twee stemmen die opvallend goed op elkaar lijken en samen gaan. De Engelsman zingt zelfs een stukje mee in ons dialect.

"Ik heb het geluk dat ik een grote aanhang heb in België", aldus Tom McRae. "Ik ben al langer fan van Wannes, dus ik kwam al snel bij hem terecht om iets te doen voor die 20ste verjaardag. Ik hou van zijn stem en ik zong nooit eerder in het West-Vlaams, dus het leek me wel een goed idee om iets nieuws te proberen."

Je kan het nummer volledig beluisteren op de Spotify-account van Tom McRae. De Brit is een grote naam in de muziekwereld. Zijn hits 'The Boy with the Bubblegum' en 'What a Way to Win a War' werden ongeveer een miljoen keer gestreamd op Spotify. Het is trouwens niet de eerste keer dat de twee samenwerken. Vijf jaar geleden maakten McRae en Cappelle samen de titelsong voor de Ketnetreeks 'De zoon van Artan'.

Speciaal voor de 20ste verjaardag van 'Tom McRae', het debuutalbum van de singer-songwriter, bracht de Engelsman een nieuwe versie uit van het nummer Bloodless. Hij gaat daarvoor in duet met Wannes Cappelle van Het Zesde Metaal en die doet dat in Het West-Vlaams. Het resultaat is een fraaie song met twee stemmen die opvallend goed op elkaar lijken en samen gaan. De Engelsman zingt zelfs een stukje mee in ons dialect."Ik heb het geluk dat ik een grote aanhang heb in België", aldus Tom McRae. "Ik ben al langer fan van Wannes, dus ik kwam al snel bij hem terecht om iets te doen voor die 20ste verjaardag. Ik hou van zijn stem en ik zong nooit eerder in het West-Vlaams, dus het leek me wel een goed idee om iets nieuws te proberen."Je kan het nummer volledig beluisteren op de Spotify-account van Tom McRae. De Brit is een grote naam in de muziekwereld. Zijn hits 'The Boy with the Bubblegum' en 'What a Way to Win a War' werden ongeveer een miljoen keer gestreamd op Spotify. Het is trouwens niet de eerste keer dat de twee samenwerken. Vijf jaar geleden maakten McRae en Cappelle samen de titelsong voor de Ketnetreeks 'De zoon van Artan'.