Bijna 400 mensen woonden de première in de Kortrijkse Budascoop bij. Ook de makers zelf waren aanwezig. De reacties achteraf waren overwegend positief. De film werd opgenomen in de wijk De Lange Munte en vertelt het verhaal van een meisje dat het graf van haar oma bezoekt.

FOTO: Ruben Vandeweijer

Jongerenradio Quindo en de buurtsportwerking van jeugdwelzijnswerk Ajko begeleidden de kinderen tijdens het maken van de film. De hoofdrollen waren voor Sam Rooseboom, Ayman Haqiqi en Yana Mulleman. Alles werd ingeblikt in drie dagen tijd met een professionele filmploeg. De kortfilm kadert binnen het project 'Jong Kortrijk Spreekt!' van de stad Kortrijk, met steun van de buurtwerking van het OCMW en de hogeschool West-Vlaanderen.

(AN)

Bijna 400 mensen woonden de première in de Kortrijkse Budascoop bij. Ook de makers zelf waren aanwezig. De reacties achteraf waren overwegend positief. De film werd opgenomen in de wijk De Lange Munte en vertelt het verhaal van een meisje dat het graf van haar oma bezoekt.Jongerenradio Quindo en de buurtsportwerking van jeugdwelzijnswerk Ajko begeleidden de kinderen tijdens het maken van de film. De hoofdrollen waren voor Sam Rooseboom, Ayman Haqiqi en Yana Mulleman. Alles werd ingeblikt in drie dagen tijd met een professionele filmploeg. De kortfilm kadert binnen het project 'Jong Kortrijk Spreekt!' van de stad Kortrijk, met steun van de buurtwerking van het OCMW en de hogeschool West-Vlaanderen.(AN)