Op het programma stond een optreden van het muzikale duo Astrid en Sofie, gevolgd door een vertoning van de vierde kampioenenfilm Viva Boma. Het evenement was met 200 aanwezigen, meer mag niet door de coronamaatregelen, volzet.

De volgende activiteit staat gepland op donderdag 23 juli om 20 uur (deuren open om 19 uur) aan café De Engel in Lo met optredens van Tralalie en The Black Spots feat. Jonnny Clarysse. De toegang is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht. Dat kan via Facebook.com/VVVLoReninge.

(KVCL)

Op het programma stond een optreden van het muzikale duo Astrid en Sofie, gevolgd door een vertoning van de vierde kampioenenfilm Viva Boma. Het evenement was met 200 aanwezigen, meer mag niet door de coronamaatregelen, volzet. De volgende activiteit staat gepland op donderdag 23 juli om 20 uur (deuren open om 19 uur) aan café De Engel in Lo met optredens van Tralalie en The Black Spots feat. Jonnny Clarysse. De toegang is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht. Dat kan via Facebook.com/VVVLoReninge. (KVCL)