Vierde album van Balthazar op komst

J.Bernardt met Kirsten Lemaire van StuBru
Redactie KW

De kernleden van Balthazar, met name Maarten Devoldere, Jinte Deprez en Simon Casier, hebben elk hun eerste solo-cd uit, maar dit betekent geenszins dat het moederschip genaamd Balthazar tot zinken gedwongen is.

“We hebben al samengezeten om te bespreken waar we met onze vierde cd naartoe willen, maar ook dat wordt nog een zoektocht, die wellicht pas in het najaar van 2018 een aanvang zal nemen”, geeft Deprez aan. “Eerst krijgen onze soloprojecten (Warhaus van Maarten Devoldere), J. Bernardt (van Jinte Deprez) en Zimmerman (van Simon Casier, nvdr) voorrang.”

Dit vertelt Jinte Deprez in een uitgebreid interview dat je deze week in KW Weekend, een bijlage van de Krant van West-Vlaanderen, kunt lezen.

De naar Gent uitgeweken Stasegemnaar gaat uiteraard ook uitgebreid in op zijn eerste soloplaat ‘Running Days’, die afgelopen vrijdag het levenslicht zag, alsook over zijn plotselinge succes in… Roemenië.

J. Bernardt speelt trouwens op vrijdag 4 augustus op Dranouter Festival, op zondag 13 augustus op Melkrock in Tienen en op vrijdag 8 september op Leffingeleuren in Leffinge.

(SVV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier