Zanger, presentator en acteur Niels Destadsbader kwam samen met zijn collega Koen Wauters supporteren voor Laura Tesoro. Bloedneuzen, schouders uit de kom, gebroken ribben... Er gebeurt veel in de boksring, maar Niels vindt het allemaal niet zo erg. "Ik weet niet wat er nog allemaal gaat gebeuren, maar twee knappe vrouwen die tegen elkaar vechten, ik denk dat ik daar wel tegen kan", lacht hij.

De spring-in-'t-veld uit Deerlijk solliciteert zelfs om zelf eens in de ring te kruipen... tegen Koen Wauters. "Wij hebben zo een beetje hetzelfde postuur. Koen is ook heel sportief en we zijn ongeveer even groot. Hij weegt wel iets minder dan ik, maar ik zou het een toffe match vinden."

Koen Wauters had meteen ook zijn antwoord klaar. "Zo'n bebloede babyface, dat moet toch fantastisch zijn."

Zanger, presentator en acteur Niels Destadsbader kwam samen met zijn collega Koen Wauters supporteren voor Laura Tesoro. Bloedneuzen, schouders uit de kom, gebroken ribben... Er gebeurt veel in de boksring, maar Niels vindt het allemaal niet zo erg. "Ik weet niet wat er nog allemaal gaat gebeuren, maar twee knappe vrouwen die tegen elkaar vechten, ik denk dat ik daar wel tegen kan", lacht hij.De spring-in-'t-veld uit Deerlijk solliciteert zelfs om zelf eens in de ring te kruipen... tegen Koen Wauters. "Wij hebben zo een beetje hetzelfde postuur. Koen is ook heel sportief en we zijn ongeveer even groot. Hij weegt wel iets minder dan ik, maar ik zou het een toffe match vinden." Koen Wauters had meteen ook zijn antwoord klaar. "Zo'n bebloede babyface, dat moet toch fantastisch zijn."