VIDEO – Rammstein speelt op 10 juni 2020 in Oostende

Rammstein komt naar Oostende. © Rammstein / Jens Koch
Redactie KW

Rammstein keert terug naar ons land, zo raakte eerder deze week bekend. Intussen zijn ook de datum en de ticketprijzen bekend.

Eind mei 2019 ging de volledig uitverkochte Europe Stadium Tour van Rammstein van start, waarmee de groep op 10 juli een tot de nok gevuld Koning Boudewijnstadion op zijn grondvesten zal doen daveren. Door de grote vraag naar tickets kondigt de band nu aan dat er nieuwe data worden toegevoegd aan hun Europe Stadium Tour in 2020. In het kader daarvan keert Rammstein terug naar ons land op 10 juni 2020 in Park De Nieuwe Koers in Oostende.

Burgemeester Bart Tommelein is opgetogen dat de band voor Oostende kiest. “Het is fantastisch dat we een klepper als Rammstein mogen ontvangen voor het eerste concert op ‘Park De Nieuwe Koers’. Met deze wereldbekende band is de toon meteen gezet voor een succesvolle toekomst van ons nieuw evenemententerrein. We zullen samen met de organisator en met alle betrokken stadsdiensten hard werken om er op alle vlakken een topavond van te maken.”

Een ticket voor het middenplein kost 89 euro en zitplaatsen of een plaatsje in de Golden Circle kosten 115 euro.

De voorverkoop voor het concert van Rammstein op 10 juni 2020 in Park De Nieuwe Koers start op vrijdag 5 juli om 11u via greenhousetalent.be.

https://www.youtube.com/watch?v=aekAGSGIYUc