Concept van het Beat VTM: acht onbekende Vlamingen komen oog in oog te staan met Koen Wauters, Nathalie Meskens, Kürt Rogiers, Natalia, Freek Braeckman, Mathias Coppens, Olga Leyers en Guga Baúl, en dagen ze hen uit om in honderd dagen tijd een discipline onder de knie te krijgen die ze nooit eerder uitoefenden.

De 26-jarige Margaux uit Menen zou het initieel opnemen tegen Nathalie Meskens. De uitdaging: cheerleaden. Uit een fragment dat VTM (zie hieronder) vrijgaf, blijkt evenwel dat Meskens van uitdaging wisselde met Olga Leyers, die eerst zou apneuduiken. "We hebben even overlegd en zijn ervan overtuigd dat we die uitdagingen beter omdraaien", zegt Leyers. "Ik was niet superenthousiast over het apneuduiken, maar wél over het cheerleaden. Dat wilde ik altijd al doen."

Margaux is er alleszins klaar voor."Wat ik in Beat VTM wil aanleren, daar moet je tonnen durf, moed en vertrouwen voor hebben. Vertrouwen heb ik wel, het moet gewoon lukken. Die druk heb ik nodig om te presteren. Als er veel van mij verwacht wordt en de kans bestaat dat ik die lat niet haal, dan ga ik er alles aan doen om te bewijzen dat ik die lat wel kan halen. Verliezen is geen optie. I do not lose",klinkt het vol vertrouwen.

Concept van het Beat VTM: acht onbekende Vlamingen komen oog in oog te staan met Koen Wauters, Nathalie Meskens, Kürt Rogiers, Natalia, Freek Braeckman, Mathias Coppens, Olga Leyers en Guga Baúl, en dagen ze hen uit om in honderd dagen tijd een discipline onder de knie te krijgen die ze nooit eerder uitoefenden.De 26-jarige Margaux uit Menen zou het initieel opnemen tegen Nathalie Meskens. De uitdaging: cheerleaden. Uit een fragment dat VTM (zie hieronder) vrijgaf, blijkt evenwel dat Meskens van uitdaging wisselde met Olga Leyers, die eerst zou apneuduiken. "We hebben even overlegd en zijn ervan overtuigd dat we die uitdagingen beter omdraaien", zegt Leyers. "Ik was niet superenthousiast over het apneuduiken, maar wél over het cheerleaden. Dat wilde ik altijd al doen."Margaux is er alleszins klaar voor."Wat ik in Beat VTM wil aanleren, daar moet je tonnen durf, moed en vertrouwen voor hebben. Vertrouwen heb ik wel, het moet gewoon lukken. Die druk heb ik nodig om te presteren. Als er veel van mij verwacht wordt en de kans bestaat dat ik die lat niet haal, dan ga ik er alles aan doen om te bewijzen dat ik die lat wel kan halen. Verliezen is geen optie. I do not lose",klinkt het vol vertrouwen.