"Barman, gooi die glazen vol met alcohol, alcohol, alcohol", zingt de jonge charmezanger Louis Flion in zijn nieuwste après-skinummer. "Ik ben pas in m'n sas, met alcohol in m'n glas."

De videoclip speelt zich af op twee locaties: in een afkickcentrum voor alcoholverslaafden en op café. De plannen van de charmezanger om af te raken van zijn alcoholprobleem, mislukken in de clip alvast falikant. "Doe de groeten aan Ruud, van het afkickinstituut", gekscheert hij.

In de videoclip is onder meer ook Axelle Anseele uit Kuurne te zien. Zij werd in 2013 nog verkozen tot Mannequin 2013 op de Jaarbeurs in Roeselare.

'Vol met alcohol' is de opvolger van 'Pief Poef Paf'.

Bekijk de videoclip hier:

"Barman, gooi die glazen vol met alcohol, alcohol, alcohol", zingt de jonge charmezanger Louis Flion in zijn nieuwste après-skinummer. "Ik ben pas in m'n sas, met alcohol in m'n glas."De videoclip speelt zich af op twee locaties: in een afkickcentrum voor alcoholverslaafden en op café. De plannen van de charmezanger om af te raken van zijn alcoholprobleem, mislukken in de clip alvast falikant. "Doe de groeten aan Ruud, van het afkickinstituut", gekscheert hij. In de videoclip is onder meer ook Axelle Anseele uit Kuurne te zien. Zij werd in 2013 nog verkozen tot Mannequin 2013 op de Jaarbeurs in Roeselare.'Vol met alcohol' is de opvolger van 'Pief Poef Paf'.Bekijk de videoclip hier: