VIDEO Laura Tesoro schittert op het Q-Beach House in Oostende

© (Foto JRO)
Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

Laura Tesoro schitterde dinsdagavond op het podium van het Q-Beach House tijdens het tweede Sunset Concert van de zomer. Ze bracht er haar grootste hits en liet het publiek dansen en zingen. Naar schatting 8.000 mensen woonden het optreden bij.

De Antwerpse 22-jarige zangeres zou normaal op vrijdag 26 juli al haar opwachting hebben gemaakt aan het Q-Beach House, maar dat werd uitgesteld omdat de weersvoorspellingen te onzeker waren. “Omdat de weersvoorspellingen te onzeker zijn om de veiligheid van de bezoekers, Laura en haar band te kunnen garanderen, wordt het Sunset Concert verplaatst naar een nieuwe datum”, klonk het toen bij de organisatie. Ondanks de onzekere voorspelling deed de zon uiteindelijk toch haar werk, maar voor het concert werd ondertussen al een andere datum geprikt.

De fans lieten het echter niet aan hun hart komen en daagden dinsdagavond massaal op in Oostende. Die konden het optreden van Laura wel smaken. Laura bracht er ‘What’s the Pressure, de single waar het voor haar als zangeres allemaal mee begon en haar laatste nieuwe single ‘Up’. Ook heel wat covers die ze zong tijdens het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ passeerden de revue.

Voor twee mensen werd het een optreden om nooit meer te vergeten. Samantha Schoonjans (21) uit Grimbergen werd door Laura op het podium gevraagd tijdens het concert. En wel met een heel speciale reden: haar vriend Nick Doms (24) deed haar een aanzoek voor alle aanwezigen. De man kreeg daarvoor de hulp van Qmusic-dj Vincent Fierens. Met de online reeks ‘Put A Ring On It’ helpt hij luisteraars om een huwelijksaanzoek te doen op het Q-Beach House.

Laura Tesoro is al de zesde grote artiest die langs komt in het Q-Beach House. Eerder deden K3, de Spaanse zanger Alvaro Soler, Nederlander Gers Pardoel, Freek en Suzanne en Ibe, de winnaar van The Voice 2019, het haar al voor. Bij de opening waren het Regi en Milow die het publiek warm kwamen maken voor een zomer Q-Beach House.

En er staan nog heel wat artiesten te popelen om langs te komen. Op 1 augustus komt Kenn Colt nog langs om 17.30 uur, Hooverphonic zingt de pannen van het dak om 17.30 uur op 15 augustus. Ook de winnaar van het Eurovisie Songfestival, Duncan, komt langs op 18 augustus om 14.30 uur en op 20 augustus om 17.30 uur is het Davina Michelle die langs komt. Verder staan er nog zeker twee Sunset Concerten gepland.

https://www.youtube.com/watch?v=gRr2MuehONQ

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier