VIDEO Hells Bells stellen kerstsingle G.L.O.R.I.A. voor

Redactie KW

In februari zijn Ben Segers, Bert Huysentruyt (afkomstig uit Lendelede), Dominique Mondelaers en Lucas Van den Eynde te zien in het theaterstuk Hells Bells.

Hells Bells is een theaterstuk dat vanaf 8 februari een tournee maakt door Vlaanderen. Het gaat over vier vrienden die in hun repetitiekot twee avonden per week de rocksterren uithangen die ze zouden willen zijn. Buiten de vier met eierendozen geïsoleerde muren zijn Gerrie, Werner, Geert en Freddy echter vier midlifers die hun ietwat grijze bestaan zien wegtikken op de fabrieksklok van een met sluiting bedreigd bedrijf.

Al jaren dromen de Hells Bells over het opnemen van die ultieme plaat waarmee ze gaan doorbreken. Het platspelen van festivalweides is dan enkel nog maar een kwestie van tijd. Wanneer het bedrijf waar ze werken daadwerkelijk de deuren sluit, moet de buikriem aan. De problemen stappelen zich op en plots komt het idee van een plaat terug op de proppen. Eindelijk willen ze hun jarenlange droom nu ook eens echt gaan realiseren. Er is slecht één probleem: ze hebben geen geld.

Droom

Crisis stimuleert creativiteit en plots komt er een waterdicht businessplan: ze gaan snel geld verdienen met een commerciële kerstsingle. Voor één keer offeren de Hells Bells hun heilige geloofwaardigheid op en gaan ze commercieel plat op hun buik. Met het geld dat binnenstroomt, kopen ze de vrijheid om eindelijk hun droom te realiseren. Die single werd nu al gereleased. “Speel het nummer zo grijs mogelijk en realiseer mee de droom van de Hells Bells! De volledige wei van Graspop zal jou dankbaar zijn”, klinkt het bij de Hells Bells.

https://www.youtube.com/watch?v=5KE2gYyFEyw