Het Zesde Metaal is momenteel op tour en die bracht hen ook naar de AB in Brussel. Het publiek werd er getrakteerd op een 100% West-Vlaams 'specialleke', want tijdens Naar De Wuppe kreeg de band van Wannes Cappelle plots het gezelschap van rapper Brihang. Die kwam bovendien niet gewoon wat meezwaaien en handjes schudden, maar had een scheut verse rhymes meegebracht die naadloos in het nummer werden gegoten.

Het leverde een unieke versie op van Naar De Wuppe, eentje die dankzij de technische crew van de AB ook kan gesavoureerd worden door zij die er vorige week niét bij waren.

Het was de eerste keer dat Wannes Cappelle en Brihang samen op het podium stonden, maar ze zijn allerminst onbekenden voor elkaar. Brihang speelde al vaker het voorprogramma voor Het Zesde Metaal en beiden hebben ook al vaker hun wederzijds respect voor elkaars werk laten blijken.

(FV)

Het Zesde Metaal is momenteel op tour en die bracht hen ook naar de AB in Brussel. Het publiek werd er getrakteerd op een 100% West-Vlaams 'specialleke', want tijdens Naar De Wuppe kreeg de band van Wannes Cappelle plots het gezelschap van rapper Brihang. Die kwam bovendien niet gewoon wat meezwaaien en handjes schudden, maar had een scheut verse rhymes meegebracht die naadloos in het nummer werden gegoten. Het leverde een unieke versie op van Naar De Wuppe, eentje die dankzij de technische crew van de AB ook kan gesavoureerd worden door zij die er vorige week niét bij waren.Het was de eerste keer dat Wannes Cappelle en Brihang samen op het podium stonden, maar ze zijn allerminst onbekenden voor elkaar. Brihang speelde al vaker het voorprogramma voor Het Zesde Metaal en beiden hebben ook al vaker hun wederzijds respect voor elkaars werk laten blijken.(FV)