Vanneste maakte verschillende versies van het nummer, en ook een soundlogo. Volgens de gemeente Wevelgem "maakt video meer en meer deel uit van de communicatiemix. De cel communicatie maakte dan ook al verschillende filmpjes. Onder die filmpjes wordt ook altijd muziek gemonteerd."

"Tot voor kort was dit vrij anonieme stockmuziek, maar vanaf nu kan de cel Communicatie gebruik maken van een gepersonaliseerde sound", klinkt het verder. "'Growing up here was awesome' is een uitbreiding op onze herkenbare huisstijl. Nu zieje niet alleen meteen dat het over de gemeente Wevelgem gaat, je hoort het ook."

Vanneste maakte verschillende versies van het nummer, en ook een soundlogo. Volgens de gemeente Wevelgem "maakt video meer en meer deel uit van de communicatiemix. De cel communicatie maakte dan ook al verschillende filmpjes. Onder die filmpjes wordt ook altijd muziek gemonteerd." "Tot voor kort was dit vrij anonieme stockmuziek, maar vanaf nu kan de cel Communicatie gebruik maken van een gepersonaliseerde sound", klinkt het verder. "'Growing up here was awesome' is een uitbreiding op onze herkenbare huisstijl. Nu zieje niet alleen meteen dat het over de gemeente Wevelgem gaat, je hoort het ook."