Kevin en Megan als koppel, Yana als verleidster. Twee seizoenen geleden eisten de drie Oostendenaars al een bijzondere rol op in het nog altijd immens populaire Temptation Island. Dit jaar krijgen ze met Matthieu een opvolger uit eigen stad. De 22-jarige havenarbeider wordt omschreven als een grappige en goedlachse kerel. En met zijn flauwe mopjes kan hij elke vrouw meteen op haar gemak stellen. Zijn grootste troeven? Zijn brede tandpastasmile en zijn afgetraind en getatoeëerd lichaam. Benieuwd of hij erin zal slagen om de harten van Angela, Roshina, Elke en Melissa te veroveren.

Woensdag worden de namen van de nieuwe verleidsters bekendgemaakt. Of daar een West-Vlaamse schone tussen zit, weten we dan pas. Temptation Island, het tv-programma waarin koppels de ultieme relatietest aangaan en aan elke verleiding moeten weerstaan, is er weer vanaf 28 februari, elke vrijdag om 20.35 uur op Vijf.

Vanaf 28 februari maken deze acht heren het televisiescherm elke week wat heter in de strijd om de harten te veroveren van Angela, Roshina, Elke en Melissa. © VIJF
Kevin en Megan als koppel, Yana als verleidster. Twee seizoenen geleden eisten de drie Oostendenaars al een bijzondere rol op in het nog altijd immens populaire Temptation Island. Dit jaar krijgen ze met Matthieu een opvolger uit eigen stad. De 22-jarige havenarbeider wordt omschreven als een grappige en goedlachse kerel. En met zijn flauwe mopjes kan hij elke vrouw meteen op haar gemak stellen. Zijn grootste troeven? Zijn brede tandpastasmile en zijn afgetraind en getatoeëerd lichaam. Benieuwd of hij erin zal slagen om de harten van Angela, Roshina, Elke en Melissa te veroveren.Woensdag worden de namen van de nieuwe verleidsters bekendgemaakt. Of daar een West-Vlaamse schone tussen zit, weten we dan pas. Temptation Island, het tv-programma waarin koppels de ultieme relatietest aangaan en aan elke verleiding moeten weerstaan, is er weer vanaf 28 februari, elke vrijdag om 20.35 uur op Vijf.