Verjaardagsshow Kian Derry in zaal Astoria in Lauwe

© Wilfried Ossieur
Redactie KW

Op zaterdag 14 juni vindt in zaal Astoria een verjaardagsshow plaats met zanger Kian Derry. Fan en ver familielid Steven Allijns organiseert het evenement samen met uitbater Jurgen Vanderhispallie en Kian Derry zelf onder het motto ‘meer showbizz in Lauwe’.

De 47-jarige Lauwenaar Steven Allijns uit de Boldriesstraat is een grote fan van zanger Kian Derry uit Sint-Denijs. Hij is zelf familie van Kians echtgenote Kathleen Bostoen. Steven trok onlangs naar Jurgen Vanderhispallie van feestzaal Astoria met het idee om een verjaardagsshow, enkele koffienamiddagen en een special -misschien wel een oudejaarsspecial- te organiseren.

Druk programma

“We willen op die manier de carrière van Kian Derry nieuw leven inblazen. Vorig jaar was het wat stil rond hem, maar dit jaar mag hij niet klagen. Hij heeft een behoorlijk druk programma voor de boeg. Op zaterdag 14 juni staat hij uiteraard niet alleen op het podium. Ook de Tieltse Conny Brooks, die nu in Menen woont, is van de partij net als Rita Cordy, Luc Van Meeuwen, Sammy Baker, Chris Clark en Louis Ray. Elk van deze artiesten treedt ruim een halfuur op. Kian zal heel wat nummers van Frans Bauer zingen alsook enkele klassiekers van Eddy Wally. Sfeer verzekerd dus”, laat Steven Allijns horen.

Kaarten voor de verjaardagsshow kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar in café Astoria of bij Steven Allijns op 0475 82 91 21. (WO)

Lees meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Kortrijks Handelsblad.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier