Ventilateur opent 25ste Red Rock Rally in Brugge

© (Foto SVV)
Redactie KW

Brugs trio dat instrumentale muziek maakt op het snijpunt van rock, fusion en jazz trapte om 13 uur dit gratis voorjaarsfestival af dat oudergewoonte in het Astridpark plaatsvindt.

Ventilateur is de eerste act die deelneemt aan het concours van de zilveren jubileumeditie van de Red Rock Rally. De andere bands die hun opwachting maken tijdens deze talentenjacht zijn Spitfire uit Antwerpen (om 14 uur), het Brugse Maanbar (om 15 uur), The Black Gasolines uit Kortrijk (om 16 uur) en Yokan uit Gent (om 17 uur). Zij werden uitverkoren uit een lijst van liefst 241 kandidaten die zich via de populaire muzikantensite vi.be aanmeldden.

Voornoemde vijf groepen strijden om de prijs van de jury (goed voor een geldbedrag van 500 euro) en de pRRR van het publiek, De eraan verbonden award werd gemaakt door leerlingen van het GO! Atheneum Eureka uit Torhout.

Deze talentenjacht wordt straks gevolgd door een avondluik met vier bands. RHEA (om 18.30 uur), Hypochristmutfreefuzz (om 19.45 uur), Sons (om 21 uur) en de kustzonen van The Van Jets (om 22.30 uur) zullen de Botanieken Hof ongetwijfeld op broeierige en swingende rockfeestjes vergasten.

(SVV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier