Veerle Ryssaert en Geert Van Huyse vanavond te zien in ‘Zo Man Zo Vrouw’

Veerle Ryssaert en Geert Van Huyse. © LC
Redactie KW

Veerle Ryssaert en Geert Van Huyse alias Loco zijn dinsdagavond op tv te zien. De twee runnen een tattooshop in de Populierenlaan in Middelkerke en waagden zich aan het programma ‘Zo Man Zo Vrouw’. Een format waar Jani Kazaltzis, koppels een volledige restyling geeft.

Wat een ervaring, het was zeer leuk, we hebben veel gelachen. Jammer dat er sommige stukjes zijn uitgeknipt”, laat Loco weten. “Ik ben helemaal mezelf gebleven, als je snapt wat ik bedoel.”

“We kregen veel tips en tricks van Jani, je leert je lichaam beter kennen. Ik stond versteld wat ik eigenlijk allemaal kan dragen, dat had ik nooit verwacht. Ik sta met meer als ik dacht. We waren beiden geschrokken door het resultaat”, vertelt Veerle.

“De opnames zijn gebeurd in maart, en nu wordt het pas uitgezonden. De eerste dag werd er in huis gefilmd en werden onze kleerkasten onder handen genomen. Op dag twee namen ze ons mee naar de Meir van Antwerpen, en de derde dag vond plaats in de tv-studio’s”, gaat Loco verder.

“Het waren drie vermoeiende dagen. We waren best wat nerveus voor de opnames, maar Jani stelde ons meteen gerust, hij is echt een sympathieke kerel, hij is gewoon wie hij is. Hij speelt geen rolletje. Ik zou het meteen weer overdoen. We hebben de aflevering al gezien in preview en het is wel de moeite. We hadden inspraak op de kledingkeuze, het resultaat was absoluut geslaagd. Ik denk dat er veel Middelkerkenaren zullen kijken, we kregen al veel reactie. Ik ben benieuwd wat iedereen ervan gaat vinden”, lacht Veerle.

Wie benieuwd is naar de restyling van Geert en Veerle kijkt dinsdagavond best naar Vier om 20.35 uur, naar ‘Zo Man Zo Vrouw’.

(RDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier