Vanden Broele Productions wint award Trends Grafische Gazellen 2015

Redactie KW

Tom Van den Broele, CEO van Vanden Broele Productions, heeft de award Trends Grafische Gazellen 2015 voor West-Vlaanderen ontvangen.

De provinciale Trends Grafische Gazellen worden uitgereikt aan sterke en competitieve bedrijven in hun domein en voor hun regio. Op basis van de informatie uit de bedrijvengids Trends Top Database, gingen de financiële experten van Roularta Business Information na welke bedrijven in de periode 2010-2014 het best presteerden op het vlak van omzet, toegevoegde waarde, cashflow, productiviteit en winst.

Over Vanden Broele Productions

Vanden Broele Productions telt 35 medewerkers en maakt deel uit van de Vanden Broele Group (100 medewerkers), die verder bestaat uit Uitgeverij Vanden Broele, communicatiebureau Cayman en IT agency Novado. Vanden Broele Productions is een zeer innovatief bedrijf in de grafische sector, die de boodschap van haar klanten op een crossmediale én duurzame manier verspreidt. -Vanden Broele Productions ontwikkelt daarnaast ook unieke software om administratieve processen sterk te vereenvoudigen. De helft van de klanten van Vanden Broele Productions zijn bedrijven, de ander helft is overheid.

(AD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier