Twee Izegemnaren bouwden een unieke dj-wagen de barakke

© (Foto CLY)
Redactie KW

De twee Izegemse dj’s Frederic Hochepied en Bert Deplae zijn erin geslaagd een unieke comfortabele dj-wagen te bouwen waarin het voor elke dj een zalig gevoel moet zijn om te werken.

In het karretje is werkelijk alles aanwezige zodat elke dj die er gebruik van maakt op openluchtfeestelijkheden niet langer overgeleverd is aan de grillen van de natuur maar binnenin lekker zijn ding kan doen in de beste omstandigheden. Frederic Hochepied lichtte het opzet even toe. “De idee om een aangepaste dj-wagen te bouwen hebben we opgedaan op een foodtruckfestival. Wij dachten meteen aan een soort Pipo-wagentje van vroeger dat we zouden ombouwen tot een luxe-karretje voor een dj. Gedaan met vreselijke weersomstandigheden waarin dj’s soms moesten werken want in het karretje dat wij hebben ontworpen is werkelijk alles aanwezig zoals verwarming, koelruimte voor drank en uiterst modern materiaal dat een dj vandaag de dag gebruikt voor een festival. Het karretje dat de naam kreeg van ‘De Barakke’ kan gebruikt worden op elk sportevenement, festivals of grote familiefeesten. Het ding kan gehuurd worden voor 350 euro per dag. Wij leveren zelf de Barakke ter plaatse en zorgen ervoor dat die onmiddellijk inzetbaar is. De dj die er gebruik van maakt brengt allen zijn cd’s, platen of usb-sticks mee want alle comfort staat ter beschikking.”

Voor verhuur kan men terecht bij Frederic Hochepied op 0479/929867 of Bert Deplae op 0495/122834 of op Debarakke@outlook.be.

(CLY)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier