Truckchauffeur uit Leke te zien in Blind Date

Arnaud schreef zich in een zotte bui in voor Blind Date. (foto VTM)
Redactie KW

Arnaud Depuydt (25) was deze week te zien als kandidaat in het VTM-programma Blind Date. Samen met twee mannen streed de Lekenaar om een reis met Justine.

Arnaud schreef zich in een zotte bui in voor het programma Blind Date. “Ik weet niet vanwaar het kwam, maar plots had ik het gekke idee om me in te schrijven voor het programma. Ik wou het eens meemaken”, aldus de West-Vlaming die werkt als truckchauffeur. Een tijdje later kreeg hij telefoon van de programmamakers. “Ik heb hen lang aan de lijn gehad. Ze wilden alles weten over mij. Op het einde van het telefoontje werd ik uitgenodigd voor een tweede gesprek bij het productiehuis. Daar hebben we nog eens uitgebreid gepraat over mezelf en hoe ik in het leven sta. Uiteindelijk bleek ik het geschikte profiel te hebben om deel te nemen aan de show.”

Enkele vrienden zagen me in de trailer en zeiden dat ik zot was

Hij schreef zich in als jager, maar kwam als prooi op televisie. “Ik had liever zelf tussen drie dames gekozen, maar je krijgt niet elke dag de kans om deel te nemen aan Blind Date, dus was ik ook tevreden met de rol als prooi.” Tijdens de aflevering grapte Arnaud dat hij valt op meisjes in Chirorokje en dat hij zich blauw ergert aan mensen die niet gaan stemmen. Iets wat Justine ludiek genoeg niet had gedaan dit jaar. Helaas voor Arnaud nam ze hem niet mee op reis. “Ik was ontgoocheld, ook al had ik tijdens de opname al het gevoel dat ze misschien een van de andere jongens zou kiezen.”

Geen domme dingen

Ondanks de ontgoocheling kijkt hij terug op een plezante ervaring. “Ik deed niet per se mee om een lief te vinden. Ik wou het gewoon eens meemaken. Het was een toffe dag, maar ik zou het niet per se nog eens doen.” Arnaud is nieuwsgierig naar de reacties van zijn omgeving op zijn deelname. “Enkele vrienden zagen me al in de trailer en zeiden dat ik zot was. Ik verwacht vooral positieve reacties, aangezien ik geen domme dingen gedaan of gezegd heb tijdens de show”, lacht de Lekenaar, die nog steeds vrijgezel is.

(HD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier