Torhout strikt De Romeo’s om 2020 in te zetten

De Romeo's zorgen op 5 januari voor een feestje. © foto Belga
Johan Sabbe

Voor de stadstraktatie van zondag 5 januari heeft het stadsbestuur een grote naam kunnen strikken: De Romeo’s. Dat trio zal zonder twijfel voor een onuitgegeven sfeertje zorgen.

De Romeo’s – Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi – treden op in de late voormiddag op de Markt en zingen een Nederlandstalige mix van eigen nummers, covers en medleys. Traditioneel is de stadstraktatie gratis en dus ook het bijwonen van het optreden.

Sinterklaasshow

“Tijdens de traktatie zullen we de opbrengst van de komende Sinterklaasshow aan het goede doel schenken”, zegt voorzitter van de stedelijke feestcommissie Annick Vanderspurt. “Het geld gaat naar Rozenweelde en Zonnehart in Aartrijke, waar kinderen met een beperking begeleid worden. We zijn blij dat we dat milde gebaar vanuit de stad kunnen stellen.”

De Sinterklaasshow heeft op woensdagnamiddag 4 december driemaal plaats, telkens in de theaterzaal van het cultuurcentrum de Brouckere. De voorstellingen De kleedkamer van de Sint zijn voorzien om 14 uur, om 15.30 uur en om 17 uur. De eerste opvoering is al quasi uitverkocht, maar er zijn nog tickets voor de andere twee. De toegangsprijs bedraagt maar 2 euro, een zakje snoep voor de kinderen inbegrepen (sociaal tarief 0,50 euro). Voor informatie en tickets: www.ccdebrouckere.be.

Delegatie van de feestcommissie: v.l.n.r. Wilfried Bonte, Johan Verstraete, Geert Deseure, Annick Vanderspurt en Johan Cappelle.
Delegatie van de feestcommissie: v.l.n.r. Wilfried Bonte, Johan Verstraete, Geert Deseure, Annick Vanderspurt en Johan Cappelle.© foto JS

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier