Bij een jubileum hoort ook een nieuwe logo. Daarvoor schreef de toneelgroep een wedstrijd uit via haar facebookpagina. De jury was het unaniem eens dat Melissa Casier (20) van MC Graphic Design uit Staden het beste logo ontwierp.

"Ik koos voor een logo in de vorm van een tekstballon, waarin ook een theater verwerkt is. Het is een zeer clean logo dat perfect in zwart-wit kan worden gebruikt, en zo makkelijk ergens op geplaatst kan worden. Zo zijn ze tijdens het feest ook uitgedeeld op badges."

"Ik vond dit een zeer leuke opdracht. Ik werk sinds enkele jaren in hoofdberoep en nam al mee aan verschillende wedstrijden. Zo won ik al prijzen voor een schoollogo, logo voor een slagerij, ... Dus allemaal zeer uiteenlopend. Ik ben trots dat nu ook een toneelgroep aan mijn curriculum mag toevoegen."

Het werk van Melissa kan je bewonderen op https://www.mc-design.be/.

(TGM)

Bij een jubileum hoort ook een nieuwe logo. Daarvoor schreef de toneelgroep een wedstrijd uit via haar facebookpagina. De jury was het unaniem eens dat Melissa Casier (20) van MC Graphic Design uit Staden het beste logo ontwierp."Ik koos voor een logo in de vorm van een tekstballon, waarin ook een theater verwerkt is. Het is een zeer clean logo dat perfect in zwart-wit kan worden gebruikt, en zo makkelijk ergens op geplaatst kan worden. Zo zijn ze tijdens het feest ook uitgedeeld op badges.""Ik vond dit een zeer leuke opdracht. Ik werk sinds enkele jaren in hoofdberoep en nam al mee aan verschillende wedstrijden. Zo won ik al prijzen voor een schoollogo, logo voor een slagerij, ... Dus allemaal zeer uiteenlopend. Ik ben trots dat nu ook een toneelgroep aan mijn curriculum mag toevoegen."Het werk van Melissa kan je bewonderen op https://www.mc-design.be/.(TGM)