Toneelgezelschap Knokke-Heist verplaatst ‘De pineut’ naar maart 2021

De acteurs van 'De Pineut'. © DM
Redactie KW

Door de coronamaatregelen had het Koninklijk Toneelgezelschap Knokke-Heist hun geplande voorstellingen van ‘De pineut’ van 26, 27 en 28 maart al verplaatst naar 18, 19 en 20 juni dit jaar. Na overleg met het gemeentebestuur en CC Scharpoord werd nu beslist om dit te annuleren en de productie te verplaatsen naar 25, 26 en 27 maart 2021.

De Pineut is een komedie in een bewerking en regie van Jan Charles. Het Koninklijk Toneelgezelschap Knokke-Heist keek ernaar uit om het stuk te spelen maar corona gooide roet in het eten. Maar uitstel is geen afstel. Het stuk zal nu opgevoerd worden op 25, 26 en 27 maart 2021.

Alle verkochte kaarten worden volledig terugbetaald en worden dus niet meer omgewisseld. Aangekochte kaarten kunnen niet meer gebruikt worden voor maart 2021.

De tante van Charlie

Wie de spelers van KTKH vroeger aan het werk wil zien, kan op 17, 18 en 19 december 2020 naar CC Scharpoord. Dan regisseert Dominique Berten de klucht ‘De tante van Charlie’. Dit stuk werd oorspronkelijk geschreven door Brandon Thomas uit de Londense West End waar de productie in de Victoriaanse tijd maar liefst zes jaar werd gespeeld.

Het verhaal gaat over twee vrienden die dolverliefd zijn op twee zusjes en met hen willen afspreken. De vader van de meisjes eist dat er een gezelschapsdame op hun afspraakje is, de steenrijke tante van Charlie. (DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier