Tommelein tegen Siska Schoeters: “Mijn dochter vindt jou een ‘beirewuuf'”

© BELGA
Frederik Jaques
Frederik Jaques Webredacteur

Bart Tommelein, die woensdag de eed aflegt als vice-minister én ook zijn verjaardag viert, zette Studio Brussel-presentatrice Siska Schoeters ‘s ochtends even met de mond vol tanden.

Het wordt een drukke dag voor de politicus uit Oostende: een eedaflegging, jarig én vanavond ook nog eens twee gratis vaten om beide gebeurtenissen te vieren, in een restaurant in Stene. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, mocht hij ook nog live in de ether bij Siska Schoeters in ‘Siska Staat Op’ op Studio Brussel.

Nadat zij hem had gefeliciteerd voor zijn verjaardag, reageerde hij al snel met eigen gelukwensen voor Siska. “Ik heb gehoord dat je opnieuw zwanger bent”, zei hij. “Ik heb hier thuis een dochter die een ongelooflijke fan is van jou, ze vindt jou op zijn West-Vlaams gezegd ‘een beirewuuf, ken je dat? Vandaar dat ik jou verplicht ook een beetje volg, hé”, bracht hij la Schoeters toch even volledig van haar melk.

Het bewuste fragment kan je ook hier herbeluisteren. Over welke dochter het precies gaat – ten huize Tommelein zijn er vijf kinderen – vertelde hij er niet bij.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier