Tiende Nacht van de Schlagers in Xpo

Ook Christoff maakt zijn opwachting op de 'Nacht van de Schlagers'. © BELGA
Peter Van Herzeele
Peter Van Herzeele Medewerker KW

Op zaterdag 9 november wordt Hal 5 van Kortrijk Xpo opnieuw omgetoverd tot een gigantisch dans- en feestzaal voor de tiende editie ‘Nacht van de Schlagers’.

Voor deze jubileumeditie trok de organisatie alle registers open. Zo pakken ze uit met fameuze namen als Willy Sommers, Christoff, Sergio, Sam Gooris, de Romeo’s, Laura Lynn, Garry Hagger, Paul Severs, Jettie Palletti, Yves Segers, De Deurzakkers en Peter Koelewijn.

“Wie goesting heeft om de longen uit het lijf te zingen, kan dat. Dansen is ook zeker niet verboden”, luidt het. “Oefen thuis alvast nog even de polonaise, smeer je stembanden en zet je feestneus maar al op.” Als je je meest originele feesthoed opzet, maak je bovendien kans op een waardebon van maar liefst 250 euro bij Media Markt.

Rugzakken en grote handtassen zijn verboden in de zaal en dienen dus in de auto te blijven. Snelle beslissers kunnen nog kaarten aan 30 euro reserveren worden op www.nachtvandeschlagers.be of via 070 345 999. De show start om 20 uur, de deuren gaan open om 18 uur.