Tien om te Zien op 11 augustus in Blankenberge

Redactie KW

De onderhandelingen sleepten lang aan, maar de kogel is door de kerk: Tien Om Te Zien komt deze zomer opnieuw naar Blankenberge.


Naast Zomerhit van Radio2, haalt Blankenberge zo een tweede belangrijk media-evenement binnen.

Op maandag 11 augustus keren de hoogdagen van Tien om te Zien even terug. VTM is 25 jaar jong en viert zijn verjaardag in de badstad met een unieke remake van het favoriete muziekprogramma, gecombineerd met humoristische persiflages door de topacteurs van Tegen De Sterren Op. Het programma wordt een mix van muziek – met een vedettenparade van hits uit de beginjaren van VTM en van actuele toppers – en humoristische sketches.

Populaire muziek

Schepen voor Media Philip Konings: “De link tussen Blankenberge en populaire muziek is altijd al evident geweest en evenementen als deze sluiten perfect aan bij het doelpubliek van de badstad. De weerklank van evenementen als deze is daarenboven bijzonder belangrijk in het kader van het promotie- en marketingbeleid dat het stadsbestuur voert.

De media-aandacht die dit evenement genereert zorgt ervoor dat we alle troeven van Blankenberge optimaal in de kijker zullen kunnen zetten en dat onze stad de hele zomer lang volop in de spots zal staan.” VTM en het mediahuis bieden de stad Blankenberge het totale gebeuren gratis aan.

De opnames zullen, net als tijdens de hoogdagen, plaatsvinden op de historische locatie aan de vuurtoren. De presentatie gebeurt door levende TOTZ-legende Willy Sommers. Sommers presenteert straks in duo met Tegen de Sterren Op-actrice Nathalie Meskens.

Het hele weekend is er randanimatie, kunnen de repetities bijgewoond worden en is er een ‘meet and greet’ artiestendorp. VTMKZoom bouwt dezelfde dag ook een kinderdorp met gratis animatie op het Koning Leopold III-plein. Het programma wordt eind augustus op VTM uitgezonden.

(DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier