Tieltse Supervision-dancefestival brengt special guest Sylver

Vuurspuwers spuwden, wat anders, vuur op het podium. © WM
Redactie KW

Op zaterdagavond stond Tielt in het teken van dance. Het festival Supervision stond er voor de zevende keer op het programma, mét special guest Sylver.

Begin augustus hebben danceliefhebbers uit de Tieltse Regio al jarenlang een afspraak met Supervision, en ook zaterdagavond was dat het geval. Het was alweer de zevende editie van het dancefestival, dat stilaan een oude bekende wordt op de kalender.

Ook dit jaar wisten de organisatoren van het uitverkochte dancefestival een line-up vol uitschieters naar het Tieltse Generaal Maczekplein te brengen. De aankleding met prachtig uitgewerkte graphics van de stage en DJ-booth zorgde ervoor dat de anders grijze en saaie parkeervlakte omgetoverd werd tot een sfeervolle arena. Gecombineerd met de aanwezigheid van diverse ‘elfjes’ en een wolf was het sprookjesthema volledig af.

Producer DJ Wout brengt Sylver mee

In het begin van de avond werd het stroomden de liefhebbers van de betere beats vlot toe. Het kostte onder ander dj Ghost, Sandro Silva en dj Wout dan ook geen moeite om de dansbeentjes en de Tieltse Europahal te laten mee vibreren op het ritme van de beats en plaatjes die naadloos aan mekaar mixte tijdens hun sets. DJ Wout had bij wijze van verrassing ook Silvy De Bie, alias Sylver, meegebracht naar het Tieltse feestje. Niet verwonderlijk, aangezien DJ Wout de producer is van Sylver. Samen verkochten Dj Wout en Sylvie al bijna twee miljoen cd’s, hun wederoptreden werd daarom op gejuich onthaald.

Geholpen door massa’s confetti, vlammen en vuurspuwers en zomerse temperaturen zat de sfeer dus al perfect lang, nog voor het Duitse dj-trio Sash – gekend van de nineties hits Encore Une Fois en Ecuado – als hoofd-act aan hun set begonnen. De avond werd afgesloten door Mark With A K.

(WM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier