16 muzikale talenten verzekerden zich eind maart van een plekje in de halve finale van The Voice Kids, maar door de coronacrisis liet die halve finale langer op zich wachten dan voorzien. Maar goed nieuws: het programma keert terug. Op vrijdag 4 september kan je de halve finale volgen op VTM.

Onder de talenten die nog meestrijden om de eindzege en eeuwige roem, zit nog slechts één West-Vlaamse kandidaat: de 14-jarige Zita Muylle uit Sint-Andries (Brugge). Zij maakt deel uit van het team van Sean Dhondt. De grote finale van The Voice Kids vindt plaats op vrijdag 11 september.

16 muzikale talenten verzekerden zich eind maart van een plekje in de halve finale van The Voice Kids, maar door de coronacrisis liet die halve finale langer op zich wachten dan voorzien. Maar goed nieuws: het programma keert terug. Op vrijdag 4 september kan je de halve finale volgen op VTM. Onder de talenten die nog meestrijden om de eindzege en eeuwige roem, zit nog slechts één West-Vlaamse kandidaat: de 14-jarige Zita Muylle uit Sint-Andries (Brugge). Zij maakt deel uit van het team van Sean Dhondt. De grote finale van The Voice Kids vindt plaats op vrijdag 11 september.