The Kooks, Jan De Wilde en Zwangere Guy komen naar Festival Dranouter

© belga
Redactie KW

Festival Dranouter heeft nieuwe artiesten toegevoegd aan zijn line up voor komende zomer. The Kooks, Zwangere Guy en Jan De Wilde zijn de opvallendste namen.

Andere namen die donderdag werden toegevoegd: La Brass Banda, Lenny & De Wespen, Lieven Tavernier, Black Flower en Sarah Jane Scouten. Op de affiche stonden al onder meer Tom Odell, Black Box Revelation, Novastar, Jasper Steverlinck, Tourist LeMC, Dead Man Ray, SX, Ibeyi.

De Britse succesformatie The Kooks is sinds augustus 2018 helemaal terug. Toen lag hun langeverwachte nieuwe album ‘Let’s Go Sunshine’ in de rekken. Single ‘All The Time’ werd grijsgedraaid. Hun optreden in de Lotto Arena van maart 2019 was in een mum van een tijd uitverkocht.

Zwangere Guy, in het dagelijkse leven Gorik van Oudheusden, is dan weer de koning van de Belgische hiphop. Zijn debuutplaat ‘Wie is Guy?’ kreeg de laatste weken lovende recensies. De buzz rond zijn debuutplaat is indrukwekkend, net als de manier waarop hij zijn publiek live bespeelt. Zwangere Guy jut individuele toeschouwers op tot één jubelende massa mensen – volledig in the zone door zijn vibe, flow en beats.

Festival Dranouter vindt dit jaar plaats op 2, 3 en 4 augustus. Meer info op www.festivaldranouter.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier