"Het stuk speelt zich af binnen een normaal gezin: pa, ma en twee kinderen, opgeschoten jongeren. Meme woont ook in, net als pa's zuster. Dat samenhokken leidt tot spanningen, maar levert ook een uit het leven gegrepen situatie op die tegelijk grappig en schrijdend is. Rondom ons zien we steeds vaker mensen die verwoede pogingen ondernemen om in moeilijke financiële omstandigheden het hoofd recht te houden", zegt Duc Duquennoy.

"'De Palma' is een komedie die op een leuke en cynische manier een realistische situatie blootlegt. De personages in het stuk zijn ontwapenend onschuldig en onwetend. Dat maakt hen tastbaar, eerlijk, grappig ook, in hun overtuiging dat ze goed bezig zijn en dat het alleen maar beter kan. Met 'De Palma' heeft Danny Cobbaut een vrije bewerking gemaakt van het stuk 'Eindhoven, de gekste' van het Nederlandse gezelschap Wunderbaum. Danny Cobbaut zit zelf diepgeworteld in het theater als scenograaf en regisseur", klinkt het.

"Als gezelschap heeft Teater Studio James Ensor zich weer gefocust op een komedie met maatschappelijke relevantie: niet de lach om de lach, maar situatiehumor die een publiek ook doet nadenken", aldus nog spelcoach Duc Duquennoy.

'De Palma' speelt op donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 mei om 20.30 uur en op zondag 12 mei om 15 uur in De Grote Post. Tickets via www.degrotepost.be of het UiTloket.

"Het stuk speelt zich af binnen een normaal gezin: pa, ma en twee kinderen, opgeschoten jongeren. Meme woont ook in, net als pa's zuster. Dat samenhokken leidt tot spanningen, maar levert ook een uit het leven gegrepen situatie op die tegelijk grappig en schrijdend is. Rondom ons zien we steeds vaker mensen die verwoede pogingen ondernemen om in moeilijke financiële omstandigheden het hoofd recht te houden", zegt Duc Duquennoy."'De Palma' is een komedie die op een leuke en cynische manier een realistische situatie blootlegt. De personages in het stuk zijn ontwapenend onschuldig en onwetend. Dat maakt hen tastbaar, eerlijk, grappig ook, in hun overtuiging dat ze goed bezig zijn en dat het alleen maar beter kan. Met 'De Palma' heeft Danny Cobbaut een vrije bewerking gemaakt van het stuk 'Eindhoven, de gekste' van het Nederlandse gezelschap Wunderbaum. Danny Cobbaut zit zelf diepgeworteld in het theater als scenograaf en regisseur", klinkt het."Als gezelschap heeft Teater Studio James Ensor zich weer gefocust op een komedie met maatschappelijke relevantie: niet de lach om de lach, maar situatiehumor die een publiek ook doet nadenken", aldus nog spelcoach Duc Duquennoy.