Take That opgewacht door massa fans voor optreden in Kursaal Oostende

© JRO
Redactie KW

De Britse boyband Take That is in het land. Dinsdag omstreeks 17.00 uur kwamen de drie bandleden aan in Oostende in geblindeerde wagens. Dinsdagavond staan de wereldsterren op de planken in Kursaal Oostende. De bandleden werden opgewacht door heel wat fans aan het Kursaal.

Sommigen stonden er zelfs al van 13 uur te wachten. Howard Donald en Mark Owen kwamen zelfs even de fans groeten. Dat het een nostalgische avond wordt voor velen staat nu al vast. De populaire hitsensatie brengt er hun oudere hits zoals ‘Babe’, ‘Back For Good’, ‘How Deep Is Your Love en ‘Could It Be Magic’. Maar ze brengen ook nieuwere hits zoals ‘Flood’ en ‘Rule The World’. Take That besloot om in 1996 een punt te zetten achter de boyband.

Vele fans lieten hun tranen toen de vrije loop. Bijna tien jaar later, in 2005, besloot de boyband hun muzikale carrière nieuw leven in te blazen, zonder Robbie Williams weliswaar. Met succes want de hits volgden elkaar opnieuw op. In 2014 besloot ook Jason Orange uit de band te stappen. Take That bestaat tegenwoordig nog uit Gary Barlow, Mark Owen en Howard Donald. Ze verkochten in totaal meer dan 30 miljoen albums en daarmee zijn ze een van de meest succesvolle boybands aller tijden. Het concert maakt deel uit van hun Greatest Hits Live 2019 Tour en is uitverkocht.

(JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier