Succesvolle voorverkoop cultuurhuis De Leest

Redactie KW

Cultuurhuis De Leest organiseerde op zaterdag 14 november een online voorverkoopmoment voor de geprogrammeerde voorstellingen tijdens de eerste twee maanden van 2021.

“Voor de meeste voorstellingen werden voorlopig slechts 100 tickets vrijgegeven”, zegt schepen van Cultuur Kurt Himpe (N-VA). “Een uitzondering hierop was het toneelstuk ‘Assisen 3’. Hiervoor werden er, op uitdrukkelijke vraag van de producent, al 200 kaarten per voorstelling verkocht.”

Stefaan Degand, Guido Belcanto en Assisen 3

“Voor alle duidelijkheid: de voorstellingen gaan pas definitief door wanneer de coronamaatregelen het op dat moment toelaten”, verduidelijkt verantwoordelijke Geerwin Vandekerckhove. “Geïnteresseerden moeten echter niet aarzelen om tickets te kopen. Wanneer een voorstelling toch wordt uitgesteld naar een latere datum, krijgt iedereen de kans om de gekochte tickets te behouden voor de nieuwe datum of worden de tickets keurig terugbetaald. Op het programma staan trouwens ook Stefaan Degand, Liliane Saint-Pierre, Guido Belcanto, Het gezin van Paemel en Brandweerman Sam.”

“Het is opvallend en hoopgevend dat mensen positief reageren. Er werden al heel wat tickets verkocht. Twee voorstellingen van ‘Assisen 3’ zijn bijna uitverkocht. Intussen hebben we al een derde voorstelling aangekondigd, voor zondag 7 maart 2021″, aldus schepen Himpe. Voor alle voorstelling blijven tickets te koop via de website van De Leest. Vanaf maandagvoormiddag 16 november kunnen, tijdens de kantooruren, ook telefonisch tickets worden gereserveerd op 051 337610 of via info@deleest.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier