Succes Brihang groeit door bomen

© (Foto Belga)
Redactie KW

Boudy Verleye, zoals Brihang 26 jaar geleden geboren werd, steeg dit weekend drie plaatsen in ‘De Afrekening’ van Studio Brusssel. ‘Oelalal’, de tweede single uit zijn tweede album ‘Casco’, staat nu op de vierde plaats, tussen internationale (top)acts als Inhaler (de band van Eli Hewson, de zoon van Bono van U2) op vijf en Editors op drie.

Gisteravond speelde Brihang in een uitverkochte Cactus Club (Magdalenazaal) in Die Scone na eerdere passages op Vama Veche en het Bruge stadsfestival Moods!. Wenkt het Cactusfestival in het Minnewaterpark voor de naar Schaarbeek uitgeweken Knokkenaar volgende zomer?

Feit is dat organisatoren voor concerten van hem van langsom meer vooraf het bordje sold out mogen bovenhalen. Zo treedt Brihang op woensdag 20 november in een uitverkochte Vooruit in Gent op. Ook alle tickets voor de optredens op vrijdag 10 en zaterdag 11 januari 2020 in de Magrittezaal van het Casino in zijn hometown Knokke zijn inmiddels de deur uit. En wie hem op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari 2020 in De Kreun in Kortrijk had willen aanschouwen, is er ook aan voor zijn of haar moeite. Er zijn wel nog kaarten voor zijn concerten in Opwijk, Hasselt en Antwerpen.

(SVV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier