Straf: Niels Destadsbader vult dit najaar 5 (!) Sportpaleizen

De fans krijgen er nog eens twee extra Sportpaleisconcerten bovenop. (Foto Belga) © belga
Bert Vanden Berghe

Niels Destadsbader had gisterenavond op het podium van de MIA’s extra reden tot feesten. Tijdens het ontvangen van zijn tweede MIA, die voor ‘beste Nederlandstalig’, kondigde hij nog twee extra shows in het Sportpaleis aan.

“Ik vond het wat raar om genomineerd te zijn in dezelfde categorie als de mensen waarmee ik ben opgegroeid”, aldus Niels tijdens de uitreiking, waarmee hij doelde op Clouseau. “Zwangere Guy, Brihang en ikzelf zijn gemiddeld even oud, als die mannen bezig zijn. Dus we gaan nog veel boterhammen mogen eten, maar zo’n award is wel een schone duw om verder te doen. En naast awards vind ik volle zalen eigenlijk nog veel plezanter.”

Waarmee hij meteen twee extra Sportpaleisconcerten aankondigde komende najaar. De ticketverkoop gaat immers hard. Met nog negen maanden te gaan staat de teller op 40.000 tickets voor zijn concerten op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 oktober. Nu doet hij er ook nog twee liveshows bij in het Sportpaleis, op zaterdag 28 en zondag 29 november.

Met zijn twee laatste MIA's staat de teller nu op 9 awards in vier jaar. (Foto Belga)
Met zijn twee laatste MIA’s staat de teller nu op 9 awards in vier jaar. (Foto Belga)© BELGA

Het gaat hard voor Vlaanderens publiekslieveling. 2019 was al een heus boerenjaar, met zijn derde Zomerhit op rij, drie uitverkochte Sportpaleizen en een album dat nog voor de release goed was voor platina. Hij werd ook verkozen tot West-Vlaams Ambassadeur van het jaar. Het nieuwe jaar is alvast goed begonnen voor Niels: met de twee verzamelde MIA’s, voor beste solo en beste Nederlandstalig, staat de teller immers al op 9 beeldjes in vier jaar tijd.

“Ik knijp mezelf in de armen”, aldus Niels. “En da’s niet de eerste keer de afgelopen jaren. Ik voel me een grote geluksvogel en zal er opnieuw alles aan doen om de mensen de leukste avond van het jaar te bezorgen.”

Tickets voor de twee nieuwe concerten, zijn vanaf nu beschikbaar via www.teleticketservice.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier