Vanaf 8 maart sluiten we wekelijks ons weekend af in onze luie zetel om onschuldige Vlamingen te beschuldigen dat ze de Mol zijn. Vandaag vrijdag loste Vier - wat een originele Valentijn - de eerste beelden en die doen ons al likkebaarden!

Het is zonneklaar: de eerste beelden van het nieuwe seizoen beloven heel wat goeds. De zoektocht naar de saboteur binnen de groep speelt zich dus af in het mooie Griekenland en voorlopig is er nog geen nieuws over de kandidaten.

Krijgen we opnieuw een 'West-Vlaanderen boven' met maar liefst 4 kandidaten uit onze provincie aan de start zoals in 2018 met mol Pieter, Joke, Pascale en winnaar Lloyd? Afwachten is de boodschap.

Vanaf 8 maart zijn we 'Ollemolle Mol'! Volg het bij ons op www.kw.be/ollemollemol.

Onze Molwatcher Marc Denys zal ook in 2020 zijn licht laten schijnen over de nieuwe reeks van De Mol. Meer info vind je in de Mollengroep op Facebook: www.facebook.com/groups/Mollengroep

Vanaf 8 maart sluiten we wekelijks ons weekend af in onze luie zetel om onschuldige Vlamingen te beschuldigen dat ze de Mol zijn. Vandaag vrijdag loste Vier - wat een originele Valentijn - de eerste beelden en die doen ons al likkebaarden!Het is zonneklaar: de eerste beelden van het nieuwe seizoen beloven heel wat goeds. De zoektocht naar de saboteur binnen de groep speelt zich dus af in het mooie Griekenland en voorlopig is er nog geen nieuws over de kandidaten.Krijgen we opnieuw een 'West-Vlaanderen boven' met maar liefst 4 kandidaten uit onze provincie aan de start zoals in 2018 met mol Pieter, Joke, Pascale en winnaar Lloyd? Afwachten is de boodschap.Vanaf 8 maart zijn we 'Ollemolle Mol'! Volg het bij ons op www.kw.be/ollemollemol.