Stan Van Samang maakt jonge jarige fan uit Ledegem dolgelukkig

Redactie KW

Woensdagavond waren duizenden mensen afgezakt naar het Klein Strand in Oostende, waar de tweede opname van het vtm-programma ‘2 meisjes op het strand’ werd opgenomen.

Heel wat muziekfanaten waren al vanaf 14 uur present om toch maar niets van de voorbereidingen, algemene repetitie en opnames te missen. Voor Wim en Jill uit Ledegem werd het een onvergetelijke avond. Dochtertje Elena was immers jarig. Het echtpaar stond met hun kindje vooraan tegen de nadarafsluiting om toch maar iedere artiest van dichtbij te kunnen zien.

Stan Van Samang maakt jonge jarige fan uit Ledegem dolgelukkig

Tijdens de algemene repetitie zong Stan Van Samang zijn hit ‘Een ster’. Elena had haar verjaardagskroon op. Toen Stan uitgezongen was, merkte hij het kindje op dat hij herkende van andere optredens. Elena had ook al heel luid zijn naam geroepen. Stan kwam daarop van het podium, nam Elena op de arm en gaf haar een dikke knuffel, waarna hij bij de ouders nog o.a. de achterzijde van haar hoofdkussen – waarop zijn foto al staat – signeerde. ‘Drie dikke kussen, Stan’, stond er op.

Voor Elena werd het op die manier een onvergetelijke vijfde verjaardag.

(PADI – foto’s PADI)

Stan Van Samang maakt jonge jarige fan uit Ledegem dolgelukkig