Staande ovatie voor moderne versie sprookjesmusical Sneeuwwitje

Zaterdagnamiddag zakte bekend Vlaanderen af naar de Capitole in Gent waar de sprookjesmusical Sneeuwwitje van start ging. © FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Zaterdagnamiddag zakte bekend Vlaanderen af naar de Capitole in Gent waar de sprookjesmusical Sneeuwwitje van start ging.

Marc Coucke, Laura Lynn en partner Matthias Lens en dochtertje Eliana, Isabelle A., Katja Retsin,… zagen allemaal hoe Music Hall en Van Hoorne Entertainment van Sneeuwwitje een mooi sprookje hadden gemaakt met veel humor zodat kinderen en volwassenen het naar hun zin hadden. De boze koningin alias Loes Van den Heuvel deed het publiek lachen toen ze sprak over Doortje (van FC De Kampioenen) en ook de zeven dwergen lieten de aanwezigen schaterlachen.

Zaterdagnamiddag zakte bekend Vlaanderen af naar de Capitole in Gent waar de sprookjesmusical Sneeuwwitje van start ging.
Zaterdagnamiddag zakte bekend Vlaanderen af naar de Capitole in Gent waar de sprookjesmusical Sneeuwwitje van start ging.© FODI

De bezoekers krijgen na iedere voorstelling de kans om alle acteurs in het echt te ontmoeten tijdens een uitgebreide Meet & Greet. Ook dat maakt van deze familiemusical met Vlaamse cast iets aparts. De musical is nog te zien tot en met 30 december in Stadschouwburg Antwerpen.

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier