SJG Events van David Galle uit Ingelmunster failliet verklaard

David Galle (midden) tussen het zingende echtpaar Davy Gilles en Sasha Rosen die maandag jl. nog te gast waren in de Middenstand. © (Foto PADI)
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

In Ingelmunster gonsde het vandaag van de geruchten dat David Galle met SJG Events failliet werd verklaard.

Volgens een ontvangen bericht zou de vennootschap SJG Events van David Galle en Sabine Vandenheede uit de Weststraat 142 in Ingelmunster inderdaad failliet zijn verklaard op dinsdag 29 september 2020. David Galle organiseerde in de voorbije maanden al talrijke shows in zaal Middenstand in Ingelmunster. Ook in de komende maanden lagen er al heel wat shows vast, waaronder ook showavonden met o.a. Willy Sommers, Laura Lynn, De Romeo’s, Jettie Pallettie, enz. FamilyRadio kwam eveneens bijna iedere week met ‘Happy Sunday’ naar deze zaal in Ingelmunster.

Volgende week maandagnamiddag 5 oktober zou daar een shownamiddag plaatsgrijpen met Yvan Verelli, Eveline Cannoot, Dirk Duval, Kevin & Romina. Op woensdagavond 7 oktober is er de cd-voorstelling van Suzy Marrel uit Oostrozebeke voorzien en drie dagen later haar fanbal voor een uitverkochte zaal. Hoe moet het nu verder ?

“Vanaf vrijdag is de Middenstand voor één week gesloten”, zegt David Galle aan de telefoon in een eerste reactie. We namen even later terug contact op, maar hij nam niet meer op. Intussen verscheen er op zijn Facebook-pagina volgend bericht : “Door omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. We hopen u snel terug te kunnen van dienst zijn. Sabine & David.” Zijn gsm-nummer bleef de hele avond onbeantwoord.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier