Sfeer met De Romeo’s en Paul Michiels op Nacht van de Punch in Roeselare

Voorzitter Jackie Defrancq en bestuurslid Nico De Wijze bij de grote banner van het evenement. (foto JT) © (foto JT)
Redactie KW

Op zaterdag 21 september vindt de 26ste editie plaats van de Nacht van de Punch. Koninklijke Harmonie De Verenigde Vrienden staan weer in voor een ambiance-concert, uiteraard alweer vergezeld van de nodige punch met nadien nog een heuse fuif.

“Het is inmiddels de dertiende keer dat de Nacht van de Punch georganiseerd wordt in de Roeselaarse Hallen”, aldus Evelien Devisch. “Om kwart voor acht openen de deuren en tegen de klok van 20.30 uur wordt de punch, een zelfgebrouwen godendrankje, geflambeerd en opgediend aan de hand van een officiële ceremonie. Daarna betreden de leden van De Verenigde Vrienden de zaal om een concert te spelen. Niet zo maar een concert maar een optreden van meer dan twee uur met een mix van swingende dans, rock, folk en vele andere genres van muziek. Tom Hondeghem is de dirigent die alles in goede banen leidt. Verschillende gastzangers en gastzangeressen geven dan ook het beste van zichzelf om zowel hedendaagse nummers als oudere kaskrakers naar voor te brengen. Dit jaar zijn we erin geslaagd om twee heuse toppers naar de Roeselaarse Hallen te laten afzakken. Zowel Paul Michiels als De Romeo’s zullen dus samen met de Koninklijke Harmonie voor de nodige muzikale hoogtepunten zorgen.”

“Naast het muzikale aspect is er natuurlijk ook nog het showelement aanwezig”, vervolgt Evelien. “De gebruikelijke dansacts worden dit jaar opnieuw verzorgd door dansschool Dançar uit Hooglede en de presentatie is in handen van Ward D’Hulst. Na dit optreden is het de beurt aan DJ Tim Vandenberghe.”

De prijs voor een toegangskaart bedraagt 25 euro en deze zijn te verkrijgen bij de leden van K. H. De Verenigde Vrienden, in café De Dubbele Arend of online via www.nachtvandepunch.be. Kaarten zijn enkel verkrijgbaar in voorverkoop. Er is ook de mogelijkheid tot een vip-arrangement. Vanaf acht personen kan je een tafel reserveren. Meer info ook op de website. Er wordt opnieuw een gratis busdienst voorzien vanop de markt in Hooglede naar de Hallen en terug. Van 18 tot 21 uur wordt er gereden richting Roeselare en van 1 tot 4 uur rijdt de bus terug richting Hooglede. (JT)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier