Schippersweekend Lauwe op volle dreef

© CLEL
Redactie KW

De kersverse crew die de 35ste editie van het Schippersweekend op poten zette, hoopte op een succesvolle editie. Dit weekend werd de hoop in realiteit omgezet.

Hoewel de voorverkoop op zich reeds boekdelen sprak, was het voor de nieuwe voorzitter van de werkgroep toch spannend tot bij de start. Een nieuwe indeling van het terrein moest niet alleen meer plaats voor de bezoekers bieden, het moest eveneens de komst van de food & chillcorner mogelijk maken.

Schippersweekend Lauwe op volle dreef
© CLEL

Vrijdagavond liep de weide voor Hoeve Delaere reeds vol, met toppers zoals Daan die de mainstage animeerden. Ook zaterdag was het een schot in de roos, waar de liefhebbers van het betere gitaarwerk zich konden laten meesleuren in de rauwe klanken van King Hiss en STAKE. Voor zondag is het dan weer uitkijken naar Yevgueni, lokale superster Luc Dufourmont en zijn 2 Russian Cowboys formatie en nog enkele andere kleppers.

Een stevige line up, betaalbare tickets en pinten die al jaar en dag aan dezelfde prijs worden verkocht, het onverslaanbare recept voor succes. De nieuwe rekels van het Schippersweekend hebben hun stempel reeds op de muzikale geschiedenis van Lauwe kunnen drukken.

(CLEL)