Vorig jaar kregen ze 250 bezoekers. Ze willen het dit jaar even goed of zelfs nog beter doen. Ze verwachten er dit jaar optredens van Sam Gooris en van een coverband. De avond start om 18 uur met beenham à volonté. Voor 22 euro krijg je eten en de toegang.

Wie enkel wil komen voor de optredens is welkom vanaf 21 uur en betaalt 10 euro in voorverkoop en 12 euro aan de deur. Elke aanwezige krijgt ook dit jaar terug een leuke gadget. Met het event willen de initiatiefnemers jong en oud uit Lissewege maar ook daarbuiten op de been brengen.

(SR)

Vorig jaar kregen ze 250 bezoekers. Ze willen het dit jaar even goed of zelfs nog beter doen. Ze verwachten er dit jaar optredens van Sam Gooris en van een coverband. De avond start om 18 uur met beenham à volonté. Voor 22 euro krijg je eten en de toegang. Wie enkel wil komen voor de optredens is welkom vanaf 21 uur en betaalt 10 euro in voorverkoop en 12 euro aan de deur. Elke aanwezige krijgt ook dit jaar terug een leuke gadget. Met het event willen de initiatiefnemers jong en oud uit Lissewege maar ook daarbuiten op de been brengen. (SR)