Ruim 4.000 feestvierders op Univerz Festival

© Frank Meurisse
Redactie KW

De tweede editie van het Univerz Festival, op de terreinen van Sabbe-Dubaere in Izegem, is een succes geworden. Even leek het erop dat het weer roet in het eten ging strooien, maar de wolken hielden de druppels uiteindelijk voor zichzelf. Er werd gedanst, gefeest en genoten.

Meer dan 40 DJ’s gaven het beste van zichzelf op het dancefestival in Izegem. De muziekliefhebber en fuifbeest kon aan drie podia terecht, van zachtere tot hardere dancemuziek. Al vanaf de middag, toen het festival de deuren opende, kwam het volk toegestroomd. Er werd gedronken, gelachen en vooral veel gedanst.

De line-up sprak voornamelijk jong, maar ook iets ouder publiek aan. “Tof! Bère! Super! De max!” zijn maar enkele van de veelgehoorde reacties op het festival dat nu al internationale uitstraling geniet. Vooral Fransen maakten graag de oversteek voor het evenement, dat uniek is in onze provincie.

De organisatie blikt alvast tevreden terug op deze tweede editie. “Er is meer volk dan vorig jaar. Toen konden we 3.500 mensen lokken. De exacte cijfers kan ik nog niet geven, maar het aantal bezoekers ligt dit jaar zeker boven de 4.000,” zegt Wout Vandersteene van Ultim Events in Brugge.

Met dank aan de weergoden om alle festivalgangers gunstig gezind te zijn.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier