Rousselaerse Revue ziet sterretjes : nog vijf voorstellingen in de komende dagen

© Jos Bogaerts
Redactie KW

Vanaf de eerste minuut was het publiek enthousiast tijdens de première van de Rousselaerse Revue vrijdagavond in zaal OCAR in Rumbeke. De Rousselaerse Revue zorgt dit jaar al voor de elfde keer voor een avond vol humor op zijn Roeselaars, zang en dans.

W’een ool de sterren gezien, klinkt de titel dit jaar. Concept en teksten zijn van Werner Van Branteghem, die ook het decorontwerp voor zijn rekening heeft genomen, en de regie is in handen van Luc Verleye, die daarnaast ook de rol van Juulkie opneemt in de voorstelling. Het totaalspektakel wordt muzikaal begeleid door Martin Dewinter en het E-Dance showteam onder leiding van Emilie Houwen maakt het totaalspektakel compleet.

De reacties van het publiek na de première gingen van enthousiast tot ronduit lovend: zowel de grappen van de acteurs als de occasionele sneer naar de Roeselaarse politiek werden door het publiek geapprecieerd.

Er zijn nog voorstellingen van de Rousselaerse Revue op 13, 16, 17 , 23 en 24 april. Tickets zijn nog beschikbaar, meer info is te vinden op de website https://roeselaarserevue.wordpress.com/.

(KD)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode editie Roeselare, van vrijdag 15 april.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier