"Ook de openingsreceptie belooft iets uniek te worden", kondigt schepen van Cultuur Nico Blontrock (CD&V) aan. "Terwijl we het glas heffen, genieten we van de sfeer van 1869 tijdens een zogenaamde re-enactment. Dit gebeurt door de aanwezigheid van tal van figuranten die verkleed zullen zijn in die tijdsgeest, muzikale performances en uitgebreide randanimatie."

Concreet is morgen iedereen vanaf 15.30 uur welkom op het voorplein van de Koninklijke Stadsschouwburg (Vlamingstraat 29) om samen het feestjaar te starten tijdens een receptie die tot 17 uur zal duren. Inschrijven hiervoor is niet nodig.

Het volledig programma van het feestjaar 150 jaar Koninklijke Stadsschouwburg Brugge ontdek je op www.150jaarstadsschouwburg.be.

(SVV)

"Ook de openingsreceptie belooft iets uniek te worden", kondigt schepen van Cultuur Nico Blontrock (CD&V) aan. "Terwijl we het glas heffen, genieten we van de sfeer van 1869 tijdens een zogenaamde re-enactment. Dit gebeurt door de aanwezigheid van tal van figuranten die verkleed zullen zijn in die tijdsgeest, muzikale performances en uitgebreide randanimatie."Concreet is morgen iedereen vanaf 15.30 uur welkom op het voorplein van de Koninklijke Stadsschouwburg (Vlamingstraat 29) om samen het feestjaar te starten tijdens een receptie die tot 17 uur zal duren. Inschrijven hiervoor is niet nodig.(SVV)