Rob de Nijs grote publiekstrekker ’80th Celebration’ revueshow in Het Witte Paard

Rob de Nijs en Sandrine gelden als absolute publiekstrekkers voor het zomerse programma van Het Witte Paard. © WK
Redactie KW

Revuetempel Het Witte Paard in Blankenberge viert deze zomer zijn 80ste verjaardag. Leading lady Nele Goossens en haar sympathieke sidekick Peter Thyssen stelden het programma van de zomerrevue donderdag in passende stijl voor aan het publiek.

Rob de Nijs, zelf al meer dan vijftig jaar op de planken met onsterfelijke klassiekers als Malle Babbe, Zondag en Banger Hart, is een van de grote namen die deze zomer mogen schitteren in de revueshow ’80th Celebration’. Voorts zijn ook zangeres Sandrine, acteurs Nele Goossens en Peter Thyssen, musicalster Dimitri Verhoeven, allround entertainer Patrick Onzia en Thuis-actrice Daisy Thys van de partij. De zomerrevue wordt zoals steeds een uitgebalanceerde cocktail van gevarieerde tijdloze muziek, hilarische sketches, indrukwekkende dans, onovertroffen acrobatie en oogverblindende kostuums.

De persconferentie vond plaats in het Aazaert Hotel, de meest recente aanwinst van de groep Het Witte Paard Hotels & Events. “Van vrijdag 15 juli tot en met maandag 5 september is het alle dagen feest in Blankenberge, acht weken lang feestjes à volonté zelfs. Tachtig jaar, dat is dan ook ‘t een en ‘t ander“, klonk het bij wijze van aankondiging in ware revuestijl door acteur Peter Thyssen, die voor de gelegenheid in de gedaante kroop van ‘grote baas’.

In de ’80th Celebration’ revueshow zal hij als medegastheer opnieuw aan de zijde van Nele Goossens staan. Zij is bij het grote publiek vooral bekend van televisie en theater, en maakt straks voor de achtste maal haar opwachting als leading lady in de zomershow. Ook actrice Daisy Thys is er al voor de zevende keer bij. De affiche wordt vervolledigd met internationale verrassingsacts. Voor info, tickets en arrangementen met showdiner en overnachting, kan je terecht op de website www.witte-paard.be of op het nummer 050 41 11 00.

(WK/PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier