Wietse ontpopt zich meer en meer tot een gevestigde waarde in de Belgische streetartwereld. Hij scoorde al met zijn werk van een haai in een fles in het Oostendse Ensorinstituut en organiseerde in augustus ook een eigen streetartfestival in zijn thuisbasis Brugge. Samen met enkele bevriende kunstenaars zorgde hij voor een aantal mooie muurschilderijen.

En hij zit niet stil. Deze week voltooide hij in Zeebrugge een reuzenpanda van 20 meter op het havengebouw van Cosco Shipping dat een vrachtlijn tussen China en Europa uitbaat. Ondertussen is hij aan de slag in Nieuwpoort op de gevel van fietsenwinkel BarVéloo. (JD)

Wietse ontpopt zich meer en meer tot een gevestigde waarde in de Belgische streetartwereld. Hij scoorde al met zijn werk van een haai in een fles in het Oostendse Ensorinstituut en organiseerde in augustus ook een eigen streetartfestival in zijn thuisbasis Brugge. Samen met enkele bevriende kunstenaars zorgde hij voor een aantal mooie muurschilderijen.En hij zit niet stil. Deze week voltooide hij in Zeebrugge een reuzenpanda van 20 meter op het havengebouw van Cosco Shipping dat een vrachtlijn tussen China en Europa uitbaat. Ondertussen is hij aan de slag in Nieuwpoort op de gevel van fietsenwinkel BarVéloo. (JD)