Reisfotograaf Ben Deleu genomineerd voor Travel Blog Awards

Reisfotograaf Ben Deleu. © Ben Deleu
Redactie KW

De Kortrijkse reisfotograaf Ben Deleu is met zijn reisblog en populaire Instagrampagina ‘Ben goes places’ genomineerd voor de Travel Blog Awards. Die worden voor het derde jaar op rij uitgereikt en bekronen de meest indrukwekkende reisverhalen.

Ben (30) is afkomstig uit Kortrijk en al enkele jaren professioneel reisfotograaf. In opdracht van toeristische diensten, luxehotels en magazines reist hij de wereld rond. Een selectie van zijn foto’s deelt hij steevast op Instagram waar hij al 88.000 volgers heeft.

Nadat Ben eerder vooral in het buitenland bekendheid verwierf, krijgt hij nu ook in eigen land erkenning met de nominatie voorr de Belgische Travel Blog Awards. Die worden voor het derde jaar op rij georganiseerd door het public relationsbureau Sound of C.

Ben is genomineerd voor de Travel Blog Awards met zijn foto's voor de toeristische dienst van Marokko.
Ben is genomineerd voor de Travel Blog Awards met zijn foto’s voor de toeristische dienst van Marokko.© Ben Deleu

Met zijn meest recente project, in opdracht van de toeristische dienst van Marokko, is hij genomineerd in de categorie Best Social Media Campaign. Daarnaast maakt hij ook kans op de Audience Choice Award.

Of de Kortrijkzaan met de hoofdprijs naar huis gaat, weteh we op zaterdag 1 februari. Dan vindt in Mechelen de awarduitreiking plaats tijdens het jaarlijkse Bloggers UTD-event. Stemmen kan alvast via www.bloggersutd.be/vote. Wie meer te weten wil komen over Ben, kan terecht op zijn blog (https://bengoesplaces.com) of zijn Instagrampagina (https://www.instagram.com/bengoesplaces/).

(JD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier