Regen is geen spelbreker op gratis familiefestival p’Latse doen in Kuurne

Redactie KW

Zaterdag kon je op het afgesloten grasveld van de Rijzende Ster gelegen aan de vlaskouter in Kuurne terecht voor de negende editie van het gratis familiefestival p’Latse doen.

Ondanks de zon, die niet echt van de partij was daagden toch al heel wat toeschouwers op voor Kapitein Winokio die deze namiddag omstreeks 15.30 uur het festival mocht openen.

De zon speelde duidelijk verstoppertje en tijdens het optreden van kapitein Winokio vielen er zelfs enkele regendruppels uit de hemel. “Maar we hadden goede hoop want de regenradar voorspelde daarna beter weer”, vertelt voorzitter Christoph Bauwens, “Veel toeschouwers vonden alvast de weg naar onze nieuwe locatie wat ons meer dan goed doet.”

Op de affiche van p’Latse doen stonden ook Bronce uit de bronsgroene bossen van Maasmechelen, Coyote Melon die onversneden pop met verslavende gitaarhooks brengt, het trio Black Leather Jacket uit Antwerpen, Les Truttes, Rick De Leeuw en band en oude bekende en DJ Dirk Stoops.

Met hun nieuwe locatie hopen de organisatoren alvast hun gratis festival verder te laten groeien en te streven naar een nog grotere festivalsfeer.

(NS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier