De vzw Amicom van Koen De Brabander organiseert een eerste in de reeks van Bruges Heritage concerten waarbij legendarische Brugse groepen (opnieuw) onder de aandacht worden gebracht. De organisatoren brengen de punks van Red Zebra terug naar het Brugse podium. Speciaal voor het Brugse publiek zullen ze een dubbele liveset spelen waarbij ook nummers de revue zullen passeren die maar zelden of nooit live gebracht worden.

"Volgens zanger Peter Slabbynck klonk Red Zebra live nog nooit zo goed als vandaag", zegt organisator Koen De Brabander. "Dit optreden wordt bovendien integraal opgenomen. Het is nu al hét optreden van het jaar! Be there!"

De support act wordt voorzien door Reba Malin, een Brugs/Canadese singersongwriter die als piepjonge meid al samen met Red Zebra op het podium stond. Deze keer mag ze het live waarmaken. Reba Malin brengt jazzy songs in een akoestisch jasje.

De opbrengst van het concert gaat gedeeltelijk naar de mugheli. Voor de MUG Heli moet immers blijvend op zoek gegaan worden naar middelen om operationeel te kunnen blijven.

De mugheli krijgt de Amicom Progress-prijs die wordt uitgereikt aan een Brugse vereniging of initiatief die de woorden progressiviteit en pluralisme hoog in het vaandel dragen en die zich inzet voor een leefbare samenleving.

Het concert heeft plaats op zaterdag 2 maart vanaf 19:30 uur in de Magdalenazaal in Brugge. Tickets via In&Uit of via www.redzebralive.be Voor verdere info mail naar koen@amicom.be

(PDV)

De vzw Amicom van Koen De Brabander organiseert een eerste in de reeks van Bruges Heritage concerten waarbij legendarische Brugse groepen (opnieuw) onder de aandacht worden gebracht. De organisatoren brengen de punks van Red Zebra terug naar het Brugse podium. Speciaal voor het Brugse publiek zullen ze een dubbele liveset spelen waarbij ook nummers de revue zullen passeren die maar zelden of nooit live gebracht worden. "Volgens zanger Peter Slabbynck klonk Red Zebra live nog nooit zo goed als vandaag", zegt organisator Koen De Brabander. "Dit optreden wordt bovendien integraal opgenomen. Het is nu al hét optreden van het jaar! Be there!" De support act wordt voorzien door Reba Malin, een Brugs/Canadese singersongwriter die als piepjonge meid al samen met Red Zebra op het podium stond. Deze keer mag ze het live waarmaken. Reba Malin brengt jazzy songs in een akoestisch jasje. De opbrengst van het concert gaat gedeeltelijk naar de mugheli. Voor de MUG Heli moet immers blijvend op zoek gegaan worden naar middelen om operationeel te kunnen blijven. De mugheli krijgt de Amicom Progress-prijs die wordt uitgereikt aan een Brugse vereniging of initiatief die de woorden progressiviteit en pluralisme hoog in het vaandel dragen en die zich inzet voor een leefbare samenleving. (PDV)