Red Zebra’s Living Room gesignaleerd op billboard in Antwerpen

© gf
Redactie KW

Kunstenaars en kunststudenten gebruiken momenteel reclamepanelen om boodschappen te verspreiden die inspelen op de coronacrisis. Hierbij is Red Zebra’s Living Room gesignaleerd op een billboard in Antwerpen

De billboard bevat een affiche met de tekst ‘I can’t live in a living room’, met een rode streep door ‘can’t’. In deze lockdown light-periode is de veertig jaar jonge Belpopklassieker van de Brugse band Red Zebra een zoveelste leven gaan leiden. Daar getuigt ook deze poster van.

Het was een Facebook-post van collega-zanger Marcel Vanthilt die mij hierop attendeerde“, zegt Peter Slabbynck, zanger van Red Zebra. “Afgelopen zondag had hij een opvallende affiche opgemerkt in Antwerpen. Een foto hiervan deelde hij op sociale media. Ik ben blij met de extra publiciteit, al geef ik toe dat ik liever had gehad dat de kunststudent die op dit idee kwam mij vooraf om toestemming had gevraagd. Ik zou die trouwens meteen gegeven hebben.”

Tekstsuggesties welkom voor nieuwe versie

Intussen kreeg Slabbynck al de vraag van Red Zebra-fans of de affiche ergens te verkrijgen valt. “Misschien een goed idee om er verder iets mee te doen”, vindt Slabbynck, die komend weekend de nieuwe corona-proof tekst van ‘Living Room’ wil prijsgeven. Enkele weken geleden lanceerde hij immers een oproep voor Red Zebra-aanhangers om hem tekstsuggesties over te maken voor een nieuwe ‘Living Room’-versie die spoort met het huidige covid-19-tijdperk. (svv)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier