Red Zebra neemt concert in Brugse Magdalenazaal integraal op

© SVV
Redactie KW

Aanstaande zaterdag 2 maart speelt Red Zebra in hun thuishaven in de Magdalenazaal. Voor dit concert werden al meer dan 400 kaarten verkocht. “Er zal dus ambiance zijn”, belooft zanger Peter Slabbynck. “Mooi meegenomen, want we willen met Red Zebra het volledige concert opnemen. Daarom worden de fans die avond ook beloond met een setlist die langer zal zijn dan gewoonlijk.”

Nog voor de zomer komt er een nieuwe verzamel-cd van Red Zebra uit. “De vorige is immers volledig uitverkocht”, schetst Slabbynck. “Onze nieuwe compilatie ‘Stripes and Songs’ heten en we willen er deze keer ook wat live-opnames op zetten. Als de opnames meevallen, willen we in het najaar ook een liveplaat op vinyl uitbrengen. Dit hebben we nooit eerder gedaan. De opnames zullen wat stress meebrengen op het podium, maar een portie gezonde stress kan nooit kwaad.”

Intussen blijven de optredens voor Red Zebra binnenkomen en worden er al plannen gesmeed voor 2020. Het zal dan welgeteld veertig jaar zijn dat de single en Belpopklassieker ‘I can’t live in a living room’ verscheen.

(SVV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier